Fitness

Fitnessen bij de Winter Sport

Voldoende inspanning en beweging helpt je langer te leven, beter te slapen, concentratie en energie te verhogen, stress te verminderen en de samenstelling van je lichaam te verbeteren. Fitness is een verzamelnaam voor allerlei activiteiten die gericht zijn op een betere algehele lichaamsconditie.

Sinds 2023 facilliteert de Winter Sport ook verschillende fitness- en yogalessen. Deze lessen worden gegeven in de kelder onder het zwembad en is te bereiken vanuit de hal waar u binnen komt. Houd rekening met een wat steil hellende vloer naar beneden. Dit was eerder de parkeergarage onder het zwembad. Vanuit deze ruimte worden er meerdere lessen gegeven voor jeugd tot volwassenen.

Verantwoord bewegen in groepsverband

Elke dag worden er op verschillende tijden fitnesslessen aangeboden door onze sportdocenten. Onder professionele begeleiding en in groepsverband wordt er gewerkt aan de algehele conditie van het lichaam. De diversiteit in de fitnesslessen zorgt ervoor dat sporten bij de Winter Sport voor jong én oud is en er met veel plezier kan worden bewogen.

Inschrijven onbeperkt sporten

Zwemmen, dansen en sporten onder één dak.

Schrijf je nu in!

Proefabonnement!

Kom zwemmen, dansen of sporten bij de Winter Sport. Met ons proefabonnement kan je binnen één maand 4x sporten, zwemmen en dansen wanneer je maar wilt. Ontdek alle faciliteiten van de Winter Sport en ervaar of dit iets voor jouw is!

Schrijf je nu in en ontvang 4 lessen!