https://www.dewintersport.nl/wp-content/uploads/aqua-actief-zwembad-hilversum-e1543749732947.jpg
De Winter Sport is er voor jong & oud! 't Gooische Bad, met een watertemperatuur van 32 graden, is een aanwinst voor een breed publiek.

Niet alleen het leren zwemmen staat centraal, maar in ’T Gooische bad worden nog veel meer activiteiten aangeboden. Zo kun je er terecht voor lessen Trimzwemmen, 50-Fit  zwemmen, Aqua Bootcamp, Aquafun, Babyzwemmen en zwemmen voor zwangere vrouwen.

Buiten de reguliere zwemlessen en de doelgroep lessen is er ruimte voor vrij banenzwemmen onder toezicht van een bevoegd zwemonderwijzer, die je kunt benaderen voor vragen over bijvoorbeeld de juiste zwemtechnieken. De Winter Sport staat voor kleine groepen en veel persoonlijke aandacht. Dit zul je ook zeker ervaren tijdens de verschillende les activiteiten en het vrij banenzwemmen.

Er worden momenteel ook zwemlessen met ondersteuning van gebaren door een gebarentolk gegeven en therapeutisch zwemmen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Mocht je een andere specifieke vraag hebben over mogelijkheden in ons bad, dan horen wij dat graag! 

Wij rekenen geen inschrijfkosten. Daarnaast kun je eenvoudig zelf lessen afzeggen, verplaatsen en weer inplannen via onze app. Hierdoor gaat er niets van het lesgeld verloren.

GRATIS INSCHRIJVEN


TIJD VOOR LEUKE EN NIEUWE ZWEMACTIVITEITEN IN ONS BAD

zwemactiviteiten zwemactiviteiten zwemactiviteiten

MEER INFORMATIE

Nieuwsbrief

Volg ons

Contact

035 - 77 25 717
06 - 508 31 558
info@dewintersport.nl

ISO

De zwemschool is ISO gecertificeerd: iso