Babyzwemmen (0-1 jr.)

Babyzwemmen: Een Sprong Vooruit in de Waterwereld van uw Kind

Babyzwemmen is een term die steeds vaker voorkomt in gesprekken tussen nieuwe ouders. Maar wat houdt het precies in? En waarom is het zo belangrijk om hier vroegtijdig mee te beginnen? In deze gids duiken we in de voordelen van babyzwemmen en waarom het een essentiële stap is voor de ontwikkeling van uw kleintje.

Wat is Babyzwemmen?

Babyzwemmen is het proces waarbij baby’s spelenderwijs kennismaken met water. Onder professionele begeleiding leren ze vertrouwd te raken met het gevoel van water om hen heen, wat essentieel is voor hun latere zwemvaardigheden.

Waarom Beginnen met Babyzwemmen?

Watergewenning: Het helpt baby’s en peuters om op jonge leeftijd al vertrouwd te raken met water. Dit bouwt een fundament voor toekomstige zwemlessen.
Versterken van de Ouder-Kind Band: Door samen te spelen en te leren in het water, versterkt de band tussen ouder en kind.
Motorische Ontwikkeling: Bewegen in het water stimuleert de spierontwikkeling en coördinatie van uw kind.

Voordelen voor de Lange Termijn

Kinderen die al op jonge leeftijd beginnen met babyzwemmen hebben vaak een voorsprong wanneer ze beginnen met formele zwemlessen. Ze zijn al watervrij en hebben minder angst voor water, wat het leerproces vergemakkelijkt.

Conclusie

Babyzwemmen is meer dan alleen een leuke activiteit; het is een investering in de toekomstige zwemvaardigheden en veiligheid van uw kind. Met de juiste begeleiding en regelmatige sessies kan uw kind een liefde voor water ontwikkelen die een leven lang meegaat.

Babyzwemmen bij De Winter Sport
Maandag: 9:56 – 10:15
Dinsdag: 8:15 – 8:45
Woensdag: 8:15 – 8:45
Donderdag: 10:45 – 11:15
Vrijdag: 9:45 – 10:15

Kosten:
Baby-, Peuter-, Zwangerschaps- en Sportles:
– Losse les= € 10,60 per keer
– 1× per week = € 35,- per maand*
– Onbeperkt = € 52,- per maand

 

In onderstaand rooster ziet u een overzicht van onze beschikbare lessen. U heeft ook de mogelijkheid een losse les aan te schaffen en af te rekenen via IDeal.