body & mind sportvormen

Yoga

Ontspanning, ontstressen, goed naar je lichaam luisteren en leniger en sterker te worden. De Yoga lessen dragen bij aan een verbeterde houding en een goede balans tussen lichaam en geest. Er worden afwisselend vormen van pilates binnen de lessen naar voren gehaald, waar de focus meer komt te liggen op de buikspieren. In overleg en bij voldoende interesse, kunnen de lessen afwisselend in de zaal en in het zwembad aangeboden worden.

Zumba

Zumba is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals salsa, merengue en samba. Het is opgezet door Alberto 'Beto' Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Vrij vertaald betekent Zumba snel bewegen en lol hebben. Elke Zumba®-les is ontworpen om mensen samen aan hun lichaam te laten werken. Een workout, met alle elementen van fitness gecombineerd - cardio, spierconditionering, balans en flexibiliteit en een serieuze dosis geweldig!

Body-Fit

Tijdens de Body-Fit lessen bij de Winter Sport ligt de focus met name op het trainen van de buik, bil- en beenspieren. De Body-Fit lessen zorgen voor een verbeterde fysieke fitheid en laten zien dat sport en plezier goed samen gaan!

Bootcamp

Onder begeleiding van een fitness instructeur op verschillende locaties, sporten in de buitenlucht! Bootcamp wordt aangeboden voor kinderen en volwassenen. Tijdens een training staan zowel samen, als individueel grenzen verleggen centraal. Er wordt gewerkt aan het uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, coördinatie en lenigheid. Door veel variatie aan spierversterkende oefeningen binnen de trainingen zal Bootcamp nooit vervelen!

Nieuwsbrief

Volg ons

Contact

035 - 77 25 717
06 - 508 31 558
info@dewintersport.nl

ISO

De zwemschool is ISO gecertificeerd: iso