DanceHall

Dancehall

Dancehall is ontstaan in de jaren 80 in Jamaica en heeft elementen als reggae, ska en rap. De les start met een intensieve warming-up waarbij aandacht wordt besteedt aan het versterken van de buik-,been-, en bilspieren. Daarna worden originele dancehall steps getraind die terugkomen in de choreografie.

De dansstijl is een combinatie van losse bewegingen, maar tegelijkertijd ook strakke bewegingen. Doordat de steps/technieken worden getraind, train je ook gelijk een bepaalde lichaamscontrole. Deze stijl wordt dan ook gezien als energiek, ritmisch en krachtig.

Moves op heerlijke muziek

Als je eenmaal de moves te pakken hebt is het tijd om keihard te knallen. Je werkt jezelf in het zweet op de heerlijke muziek. De Dancehall stijl heeft tijd nodig om in je lichaam te komen. Frustratie is dus nergens voor nodig, plezier des te meer. Kom het zelf ervaren!

Tarieven dansles

Dansles
1x per week €35
Dansles in combinatie met zwemles bij de Winter Sport
1x per week €25

Inschrijven onbeperkt sporten

Zwemmen, dansen en sporten onder één dak.

Schrijf je nu in!

Proefabonnement 25,-

Kom zwemmen, dansen of sporten bij De Winter Sport. Met ons proefabonnement kan je binnen één maand 4x sporten, zwemmen en dansen wanneer je maar wilt voor maar 25,-. Ontdek alle faciliteiten van De Winter Sport en ervaar of dit iets voor jouw is!

Schrijf je in voor het proefabonnement!