Dansen

Dansschool Splash Dance

Naast het zwembad heeft De Winter Sport ook een Dansstudio genaamd Splash Dance. Deze is gevestigd in de kelder onder het zwembad en is te bereiken vanuit de hal waar u binnen komt. Houd rekening met een wat steil hellende vloer naar beneden. Dit was eerder de parkeergarage onder het zwembad. Vanuit deze ruimte worden er meerdere lessen gegeven voor de peuters tot de volwassenen. U kunt hierbij denken aan Peuterdans, maar ook Senioren Yoga.

Het dansteam

Hoi,
Ik ben Britt, 22 jaar oud.
Ik ben afgestudeerd aan het Roc-sport college Midden-Nederland als Coördinator buurt-onderwijs-sport.

In 2016 ben ik begonnen met stage lopen bij een dansschool bij mij in het dorp. Vanuit daar ben ik doorgegaan met lesgeven bij verschillende dansscholen in Utrecht.

Dansen is echt mijn grote liefde & passie en dit breng ik ook over op mijn leerlingen. Tijdens mijn les staat gezelligheid voorop, maar ook vind ik het belangrijk dat de kinderen blijven leren.

Ik hoop jullie te zien in mijn lessen!

Hoi,

Ik ben Paskalle Ooms en ik ben 19 jaar. Ik geef invalidedanslessen sinds 2018 en ben vanaf dit jaar begonnen met vaste lessen geven op verschillende dansscholen. Ik geef stylen zoals Hiphop, streetdance, dancehall, feminine, showdance, dansmix en kinderlessen.

Tijdens mijn lessen vind ik het belangrijk dat de leerlingen veel plezier ervaren en de les verlaten met een grote glimlach!

Hai,

Ik ben Beatrix Els en ik ben 17 jaar. Ik dans al 14 jaar en heb daar een passie voor. Ik geef sinds kort zelf al dans les. Ik geef Modern, Ballet en Kids Dance. Ik vindt het vooral belangrijk dat de leerlingen plezier hebben tijdens het dansen en zelf ook van de muziek geniet! Leerlingen met een passie voor dansen of die een passie voor dansen willen hebben zijn altijd welkom!

Verantwoord bewegen in groepsverband

Elke dag worden er op verschillende tijden andere dansstijlen aangeboden door onze dansschool. De diversiteit in de dansstijlen zorgt ervoor dat dansen bij de Winter Sport voor jong én oud is en er met veel plezier kan worden bewogen.

Inschrijven onbeperkt sporten

Zwemmen, dansen en sporten onder één dak.

Schrijf je nu in!

Proefabonnement!

Kom zwemmen, dansen of sporten bij de Winter Sport. Met ons proefabonnement kan je binnen één maand 4x sporten, zwemmen en dansen wanneer je maar wilt. Ontdek alle faciliteiten van de Winter Sport en ervaar of dit iets voor jouw is!

Schrijf je nu in en ontvang 4 lessen!