fbpx
Dansvormen

Peuter & Kleuter Dans

Peuter & Kleuterdans is het spelenderwijs bewegen op muziek. Het stimuleert de ontwikkeling van je kind op motorisch, sociaal en emotioneel vlak. De danslessen bestaan uit allerlei vrolijke spelvormen. Op deze manier maakt je kind kennis met de wereld die dans heet!

Modern

Sierlijkheid, lenigheid en balans zijn aspecten waaraan gewerkt wordt tijdens deze lessen. De techniek van klassiek ballet, gecombineerd met de moderne hedendaagse muziek. Dat is het gevoel wat modern je moet geven.

Streetdance

Streetdance is uit je dak gaan op de hipste muziek, een stoere dansvorm om samen met vrienden en vriendinnen te doen. Streetdance is leuk voor jong én oud!

Ouder & Kind Dansen

Wat is er leuker dan bezig zijn met je kind? Dansen met je kind! Bezig zijn met muziek en beweging waar je vrolijk van wordt. Het is goed voor de motorische ontwikkeling en de fantasie van je kind. Bovendien is het natuurlijk super gezellig!

Jazz

Bij Jazz staat de jazz-techniek centraal, denk hierbij aan jazz-hands en veel verplaatsende bewegingen. Er wordt gewerkt aan de muzikaliteit en coördinatie op swingende muziek.

Hiphop

Sinds de komst van Hiphop hebben jongeren deze dansstijl massaal omarmd. Er zijn geen standaard regels, dat maakt Hiphop zo populair. Hierdoor kan iedereen zijn of haar eigen versie van Hiphopdans creëren.

Klassiek Ballet

Klassiek ballet is de oudste vorm van ballet en is veel meer dan dansen alleen. Allerlei aspecten komen aan bod tijdens de lessen zoals coördinatie, lichaamshouding, lenigheid en sierlijkheid. Klassiek ballet zorgt voor een soepel en sterk lichaam en is daardoor ook een hele mooie basis voor het aanleren van andere moderne dansvormen.

Clipdance

Dans jij graag mee met de clips van hippe nummers? Dan is clipdance wat voor jou! Bij clipdance wordt een deel van een choreografie uit de originele clip aangeleerd en dit wordt aangevuld door de docent. Bij deze dansles kan je dus net zo leren dansen als je favoriete idool!

Freestyle

Ben je gek op het zelf bedenken van danspassen of wil je juist meer inspiratie krijgen om te bewegen op muziek? Dan is freestyle zeker wat voor jou! Bij freestyle gaat het erom dat je losbreekt van vaste routines en ter plekke danspassen bedenkt en uitvoert. Voel je vrij en dans op je eigen unieke manier!

Nieuwsbrief

Volg ons

Contact

035 - 77 25 717
06 - 508 31 558
info@dewintersport.nl

ISO

De zwemschool is ISO gecertificeerd: iso