Volwassenzwemles Ladies Only
Di 08:45 – 09:30

Veel volwassenen hebben in hun jeugd nooit de mogelijkheid gehad goed en ontspannen te leren zwemmen. Of zij hebben alleen de school- en rugslag geleerd en worden nu geconfronteerd met het feit dat hun kinderen veel beter kunnen zwemmen.

Ook zijn er mensen die angst hebben voor het water en toch graag willen leren zwemmen. Het is een angstig idee dat je niet zelf je kind kunt redden als je zoon of dochter in het water valt. En, wat is er leuker dan samen met je kind te zwemmen en in het water te spelen?

Of het nu gaat om aanleren van de basis of het bijspijkeren van zwemtechnieken. Voor zwemles voor volwassenen bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij Ladies Only is de zwemzaal alleen toegankelijk voor dames. Tevens worden de lessen gegeven voor vrouwelijke docenten.

Via onderstaande button kunt u uw kind inschrijven voor de zwemlessen. Vanaf 22 februari 2023 wordt er telefonisch contact met u opgenomen en kan de eerste zwemles worden ingepland. Tijdens de eerste les zal er worden gekeken of uw kind er al klaar voor is. Is uw kind er klaar voor dan hoeft u verder niets te doen.

Zet bij opmerkingen dat het om volwassen zwemles Ladies Only gaat

 

Rooster Ladies Only Activiteiten. Lessen zijn ook los te boeken en via IDeal af te rekenen.