Low Impact Fitness

Low Impact Fitness

Bij Low Impact Fitness wordt er met weinig spring- en renoefeningen gesport. Dit zorgt ervoor dat er geen druk op de gewrichten worden uitgeoefend en het toegankelijk is voor iedereen. Tijdens deze les wordt bijna iedere spier in het lichaam en ook je hart en longen flink aan het werk gezet. Mede afhankelijk van welke mate jij ervoor wilt gaan, gaat je hart sneller kloppen en zal je het niet droog houden. Maar dan zonder schadelijke belasting op je gewrichten. Door de constante wisselwerking tussen de spieren en het uithoudingsvermogen, kun je je kracht trainen en tegelijkertijd vet verbranden.

Op een speelse manier dansen

Elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag worden er low impact fitness lessen gegeven. Doordat de intensiteit van deze les laag is, is het een les voor jong én oud. Probeer het uit!

Inschrijven onbeperkt sporten

Zwemmen, dansen en sporten onder één dak.

Schrijf je nu in!

Proefabonnement 25,-

Kom zwemmen, dansen of sporten bij De Winter Sport. Met ons proefabonnement kan je binnen één maand 4x sporten, zwemmen en dansen wanneer je maar wilt voor maar 25,-. Ontdek alle faciliteiten van De Winter Sport en ervaar of dit iets voor jouw is!

Schrijf je in voor het proefabonnement!