Muay Thai Boksen

Mauy Thai Boksen

Mauy Thai Boksen is een oude vechtsport die al eeuwen in Thailand wordt beoefend. De sport kent zijn oorsprong in Khmer-rijk en de Thailand. Het thaiboksen is niet enkel meer in Thailand populair, maar over de hele wereld wordt deze sport actief beoefend.

Techniek, discipline en veiligheid.

Tijdens onze trainingen staat veiligheid voorop. De regels zijn streng en onze trainingen gedisciplineerd. Tijdens het sparren gaat het er hard, maar serieus aan toe. Dit is cruciaal om blessures te voorkomen. Bovendien wordt er met plezier gewerkt om de trainingen voor iedereen aantrekkelijk te maken.

De trainingen bestaan uit het opbouwen van techniek, conditie, lenigheid en weerbaarheid (bij de jeugd). Verder trainen wij op techniek aan te leren voor de trapkussens, bokszak en pad trainingen.

Inschrijven onbeperkt sporten

Zwemmen, dansen en sporten onder één dak.

Schrijf je nu in!

Proefabonnement 25,-

Kom zwemmen, dansen of sporten bij De Winter Sport. Met ons proefabonnement kan je binnen één maand 4x sporten, zwemmen en dansen wanneer je maar wilt voor maar 25,-. Ontdek alle faciliteiten van De Winter Sport en ervaar of dit iets voor jouw is!

Schrijf je in voor het proefabonnement!