Bij De Winter Sport werken wij in kleine groepen (maximaal 8 kinderen met 2 docenten) vanuit het water.

Bij de start wordt er direct begonnen met de nadruk op ligging, techniek, vertrouwen en zonder drijfmiddelen. Doordat kinderen zich vertrouwd voelen in het water en bij de docent zullen zij zich sneller ontwikkelen en uitgedaagd worden om nieuwe dingen te proberen.

Door middel van de eigen persoonlijke leskaart die de kinderen bij hun proefles ontvangen is het duidelijk zichtbaar hoe de vordering verloopt en waar uw kind nog extra moet oefenen.

Elk kind is uniek en zal op eigen snelheid doorstromen naar de volgende fases en afzwemmen.

Wij verzorgen 7 dagen per week zwemles met een wekelijks afzwemmoment, hierdoor hoeft u niet te wachten om door te kunnen voor het volgende diploma.

Opbouw van het diploma

(Fase 1) Rood/Proefles > Deze fase is de allereerste fase. De nadruk ligt hier op de ligging, het vertrouwen in het water en wordt er een begin gemaakt aan de slagen.

(Fase 2) Groen > Dit is de tweede fase. Hier ligt de nadruk op zwemmen op de rug en start combinatie schoolslag.

(Fase 3) Geel > Dit is de derde fase. Hier ligt de nadruk op de schoolslag en afronding borstcrawl en rugcrawl.

(Fase 4) Blauw > Dit is de vierde fase. Hier leren de kinderen zelfstandig zwemmen in het diepe.

(Fase 5) Roze > Dit is de vijfde fase en laatste fase voor het afzwemmen. Hier ligt de nadruk op het klaar stomen voor het Diploma zwemmen en de laatste puntjes op de i te zetten.

(Diploma B) Paars > Voor diploma B ligt de nadruk op het vergroten van het uithoudingsvermogen en het fine tunen van de technieken.

(Diploma C) Bruin > Voor diploma C ligt de nadruk op het nog verder vergroten van het uithoudingsvermogen en kan het zich redden in een druk zwembad.

zwemlessen

Impressie

aanmelden

Zwemles