Sportschool

Sportlessen bij de Winter Sport

Bij de Winter Sport is het ook mogelijk om verschillende sportlessen te volgen. Deze sportlessen worden gegeven in de kelder onder het zwembad en is te bereiken vanuit de hal waar u binnen komt. Houd rekening met een wat steil hellende vloer naar beneden. Dit was eerder de parkeergarage onder het zwembad. Vanuit deze ruimte worden er meerdere lessen gegeven voor volwassenen. U kunt hierbij denken aan Zumba, Havinash Yoga en Muay Thai Boksen.

Schrijf u in voor 4 vrijblijvende zwem-, dans- en sportlessen bij de Winter Sport. Voor de lessen geldt dat u zich via de aanmeldknop kunt inschrijven voor 4 proeflessen bij sportlessen naar keuze. U ontvangt dan 4 lessen die u zelf in kunt plannen. Na deze lessen kunt u overschakelen naar een abonnement voor 1 × per week (35,- per maand) of onbeperkt (52,- per maand). Bij beide abonnementen kunt u gebruik maken van de lessen in het zwembad of in de Sport- en Dansstudio.

Aanbod sportlessen

Havinash Yoga

Havinash yoga is een combinatie van Hatha, Vinyasa & Ashtanga Yoga. Tijdens deze les worden er verschillende oefeningen, ademhalingstechnieken en meditaties (passief en actief) behandeld. Wat ervoor zorgt dat het lichaam, geest en emoties tot rust kunnen komen.

Low Impact Fitness

Bij Low Impact Fitness wordt er met weinig spring- en renoefeningen gesport. Dit zorgt ervoor dat er geen druk op de gewrichten worden uitgeoefend en het toegankelijk is voor iedereen. Tijdens deze les wordt bijna iedere spier in het lichaam en ook je hart en longen flink aan het werk gezet. Mede afhankelijk van welke mate jij ervoor wilt gaan, gaat je hart sneller kloppen en zal je het niet droog houden. Maar dan zonder schadelijke belasting op je gewrichten. Door de constante wisselwerking tussen de spieren en het uithoudingsvermogen, kun je je kracht trainen en tegelijkertijd vet verbranden.

Aerobics

Tijdens deze les worden er verschillende lichaamsoefeningen gedaan op het ritme van de muziek. Hierbij wordt de gezondheid, de conditie van het hart- en vaatstelsel, de spierkracht en/of de flexibiliteit getraind en verbeterd.

Mauy Thai boksen

Mauy Thai boksen doet een beroep op je lenigheid, kracht, snelheid, coördinatie, concentratievermogen en inzicht. Het vereist een fitheid van het hele lichaam. Mauy Thai boksen is anders dan boksen of kickboksen. Dit omdat je naast je handen en voeten, ook je ellebogen en knieën mag inzetten. Dit zorgt ervoor dat Mauy Thai boksen een full body training is, waarbij je sterkere spieren in je armen, buik, rug en billen krijgt.

Feminine 16+

Tijdens deze les leer je je vrouwelijke kant kennen. Waarin je powerfull, sexy en vloeiend beweegt. We werken aan uitstraling, strakheid en uitvoering.

Zumba

Tijdens deze les beweeg je je hele lichaam en verbrand je veel calorieën. Dit doe je door je heupen lekker los te gooien en te bewegen op muziek. Het is een energieke les voor iedereen, ongeacht leeftijd en ervaring. Door de gevarieerde bewegingen train je voornamelijk conditie maar ook kracht. Het is een leuke workout waar niet alleen training en dans, maar ook plezier centraal staat.

BodyShape

BodyShape houd in versterken van het lichaam en oefeningen, we beginnen met een warming-up. Hierna doen we verschillende combinaties van dans en een aantal sport oefeningen,. Elke week behandelen we wat anders, buik/ rug/ bil/ benen/ armen. Je versterkt je lichaam op deze manier.

Rooster sportlessen