Streetdance

Streetdance

Streetdance is een verzamelnaam voor verschillende dansstijlen die ontwikkeld zijn op straat en in clubs. De stijl is ontstaan in het begin van de jaren 80 in New York. Verschillende stijlen als Hiphop, Locking en Funk komen tijdens deze les aan bod.

Tijdens de les maak je kennis met deze dansstijl. Door middel van elkaar aan te moedigen en te werken aan improvisatie halen we het uiterste uit onze dansers. De bewegingen zijn vaak losjes, maar worden vaak scherp overgebracht op de beat van de muziek.

Gezellig dansen in groepsverband

Tijdens de streetdance les wordt er veel met elkaar samengewerkt. Door middel van elkaar aan te moedigen en te werken aan improvisatie halen we het uiterste uit onze dansers. De bewegingen zijn vaak losjes, maar worden vaak scherp overgebracht op de beat van de muziek.

Tarieven dansles

Dansles
1x per week €35
Dansles in combinatie met zwemles bij de Winter Sport
1x per week €25

Inschrijven onbeperkt sporten

Zwemmen, dansen en sporten onder één dak.

Schrijf je nu in!

Proefabonnement 25,-

Kom zwemmen, dansen of sporten bij De Winter Sport. Met ons proefabonnement kan je binnen één maand 4x sporten, zwemmen en dansen wanneer je maar wilt voor maar 25,-. Ontdek alle faciliteiten van De Winter Sport en ervaar of dit iets voor jouw is!

Schrijf je in voor het proefabonnement!