Volwassenzwemles Ladies Only

VOLWASSENENZWEMLES Ladies Only
Di 08:45 – 09:30

Vanaf 28 februari ook op
Di 18:30 – 19:15

Veel volwassenen hebben in hun jeugd nooit de mogelijkheid gehad goed en ontspannen te leren zwemmen. Of zij hebben alleen de school- en rugslag geleerd en worden nu geconfronteerd met het feit dat hun kinderen veel beter kunnen zwemmen.

Ook zijn er mensen die angst hebben voor het water en toch graag willen leren zwemmen. Het is een angstig idee dat je niet zelf je kind kunt redden als je zoon of dochter in het water valt. En, wat is er leuker dan samen met je kind te zwemmen en in het water te spelen?

Of het nu gaat om aanleren van de basis of het bijspijkeren van zwemtechnieken. Bij zwemles voor volwassenen bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij ladies only is het bad uitsluitend toegankelijk voor dames en zal de les ook alleen door vrouwelijke docenten gegeven. Mannen zijn op deze momenten niet toegestaan in de kleedkamers en op de tribune.

Proefabonnement 25,-

Kom zwemmen, dansen of sporten bij De Winter Sport. Met ons proefabonnement kan je binnen één maand 4x sporten, zwemmen en dansen wanneer je maar wilt voor maar 25,-. Ontdek alle faciliteiten van De Winter Sport en ervaar of dit iets voor jouw is!

Schrijf je in voor het proefabonnement!

Hieronder het rooster van de volwassenzwemlessen. Per 28 februari komt er volwassenzwemles Ladies Only bij op Dinsdag van 18:30 – 19:15. Inschrijven hiervoor is al mogelijk.