Yoga

Begin de ochtend met een yoga les! Yoga helpt bij het verbeteren van de concentratie, de kwaliteit van slapen maar versterkt ook de fysieke gezondheid. Zo begin jij de dag met een frisse start!

Waarom Yoga?

Tijdens de Yogalessen worden verschillende inspannende (krachtige) en ontspannende houdingen afgewisseld, in combinatie met adembewustzijn, en aandachtsmeditatie ofwel mindfulness. Zo ontstaat er weer evenwicht, verbinding, stroming. Het is belangrijk dat jij tijdens de yogales de ruimte voelt jezelf te zijn, te voelen wat jouw lichaam je vertelt en daar gericht aandacht aan te besteden. Yoga geeft het lichaam de rust en energie om optimaal te kunnen functioneren en groeien.

Inschrijven onbeperkt sporten

Zwemmen, dansen en sporten onder één dak.

Schrijf je nu in!

Proefabonnement 25,-

Kom zwemmen, dansen of sporten bij De Winter Sport. Met ons proefabonnement kan je binnen één maand 4x sporten, zwemmen en dansen wanneer je maar wilt voor maar 25,-. Ontdek alle faciliteiten van De Winter Sport en ervaar of dit iets voor jouw is!

Schrijf je in voor het proefabonnement!

Onze Yoga docente

Mijn naam is Alena en ik geef bij de Winter Sport de nieuwe Yoga en Fitness lessen. 18 Jaar geleden ben ik begonnen met sporten in Oekraïne. Hierbij begon ik met fitness- en aerobicslessen, maar later raakte ik geïnteresseerd in yoga. Tijdens mijn studie deed ik meer kennis op over de wijsheid van yoga en de verschillende ademhalingstechnieken die hierbij komen kijken. Mijn kennis deel ik daarom graag met jullie tijdens een van mijn yoga- en/of fitnesslessen.