fbpx

De eerste zwemles is altijd een beetje spannend, zowel voor de ouders als voor de kinderen. Hieronder hebben we wat handige informatie en tips voor jullie op een rijtje gezet! We hopen jullie snel in het zwembad te zien voor de eerste zwemles 🙂

Voor ouders

Welkom bij Zwemschool De Winter Sport, waar het avontuur begint! Wij kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen voor de allereerste zwemles van jullie kind. Het wordt een geweldige ervaring, vol plezier en nieuwe ontdekkingen!

Voor jullie als ouders hebben wij hier een aantal handige tips om voor te bereiden op de eerste zwemles.

Stap 1: Thuis al in de zwemkleding! Kleed je kind al thuis aan en vergeet niet om een handdoek mee te nemen naar het zwembad. Denk er voor jezelf aan om luchtige kleding te dragen, het is altijd warm in een zwembad!

Stap 2: Tien minuten voor aanvang van de les aanwezig zijn, zo kunnen jullie rustig wennen aan de omgeving. Meld je bij de balie van het zwembad. Daar ontvangen jullie een tas met leskaart en lesbandje. Wanneer je kind is omgekleed kunnen jullie naar boven lopen en kan je kind aan de rechterkant naast het zwembad plaatsnemen op de bankjes met de leskaart. Daar wordt het kind door de docenten opgehaald als het tijd is.

Stap 3: De zwemles begint! Als ouders kunnen jullie de les vanaf de tribune volgen.

Stap 4: Na de les krijgen de leerlingen de leskaarten weer ingevuld terug en worden naar de douche gestuurd. Daar kunnen jullie ze weer ophalen.

Bij Zwemschool De Winter Sport creëren we een veilige en stimulerende omgeving voor jullie kind om te leren zwemmen. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat elk kind zich op zijn eigen tempo ontwikkelt, terwijl plezier altijd centraal staat. We gaan samen met jullie kind dit spannende avontuur aan en voor je het weet, zwemmen ze als een vis in het water!

Tot snel bij Zwemschool De Winter Sport – waar leren zwemmen een spetterende belevenis is!

Voor kinderen

Wauw, het is eindelijk zover! Jouw allereerste zwemles bij Zwemschool De Winter Sport staat op het punt te beginnen. Wat een avontuur gaat dat worden!

Samen met je ouders kom je naar het zwembad. Weet je wat zo handig is? Thuis heb je al jouw coole zwemkleding onder je gewone kleren aangetrokken. Je bent er helemaal klaar voor!

Bij het zwembad krijg je een zwembandje in de kleur van de groep waarin je start en je krijgt een leskaart waarop de juffen en meesters bijhouden welke oefeningen je al goed hebt gedaan. Als je in het zwembad bent mag je op het bankje bij jouw kleur zitten, daar komt één van onze meesters of juffen je ophalen zodra de les begint. Je ouders zoeken een plekje op de tribune en die kun je de hele les zien!

En dan komt het spannende moment: na een dikke knuffel van papa of mama ga je het water in met de andere kinderen. We gaan samen op een rustige en leuke manier van start!

Als er iets is wat je spannend vindt of als je iets moeilijk vindt, mag je dat ALTIJD tegen de juf zeggen. Ze staat klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat alles een stukje makkelijker en minder eng wordt.

En dan komt het leukste gedeelte: de zwemles! Je gaat allerlei leuke dingen doen met de juf, zoals bellen blazen, springen en drijven. Zwemmen wordt zo een groot feest!

Misschien vind je het allemaal nog een beetje spannend, maar maak je geen zorgen! Onze juffen en meesters staan altijd voor je klaar. Ze zijn er om je te helpen, en met hen wordt jouw eerste zwemles bij Zwemschool De Winter Sport een onvergetelijk avontuur vol plezier en nieuwe vriendjes! Dus, zwemkleding aan, glimlach op je gezicht, en let’s dive in together!

Gaat u uw eerste zwemles inplannen? Selecteer dan hieronder een les van "Rood Diploma A Fase 1''. Deze lessen zijn voor de kinderen die hun eerste zwemles starten. Let dus op dat u zich niet inschrijft bij '' Proefzwemmen ABC'' aangezien dit niet is bedoeld voor de eerste zwemles.