fbpx

1

Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring en een ongeëvenaarde expertise heeft Zwemschool De Winter Sport zich bewezen als een autoriteit op het gebied van zwemonderwijs. Met trots begeleiden we jaarlijks meer dan 1000 leerlingen naar het behalen van hoogwaardige zwemdiploma’s. Onze ISO-gecertificeerde NSWZ-lessysteem garandeert een gestructureerde en kwalitatieve aanpak, waardoor kinderen de beste basis leggen voor een leven lang zwemplezier en waterveiligheid.

2

Gekwalificeerde instructeurs: Onze ervaren zwemonderwijzers en assistenten ondergaan een op maat gemaakte opleiding waarbij zwemtechniek en veiligheid centraal staan. Met passie en toewijding streven zij ernaar om de beste kwaliteit te leveren aan onze leerlingen. Hun expertise en betrokkenheid zorgen voor een leeromgeving waarin elk kind zich kan ontwikkelen tot een zelfverzekerde zwemmer, met de vaardigheden die nodig zijn voor een leven vol plezier en veiligheid in het water.

3

Veiligheidsmaatregelen: Bij Zwemschool De Winter Sport nemen we dagelijks uitgebreide veiligheidsmaatregelen en toetsen we deze voortdurend om ervoor te zorgen dat onze lesomgeving een vertrouwde en veilige plek is voor al onze leerlingen én waarin ouders hun kind met en gerust hart kunnen zien leren, groeien. We hechten de hoogste waarde aan de bescherming en het welzijn van elk kind. Met onze voortdurende inzet voor veiligheid creëren we een omgeving waarin kinderen met een gerust hart kunnen leren, groeien en hun zwemvaardigheden kunnen ontwikkelen. Naast zwemles voor kinderen verzorgen wij ook allerlei therapeutische activiteiten waarbij veiligheid voorop staat.

4

Gestandaardiseerd lesprogramma: Ons gestandaardiseerde lesprogramma bij De Winter Sport biedt een solide basis voor zwemvaardigheden, waarbij elk kind stap voor stap zijn zwemvaardigheden kan ontwikkelen. Met zorgvuldige afstemming op leeftijd en vaardigheden, begeleiden we onze leerlingen in hun leertraject, waarbij ze met vertrouwen en plezier groeien in hun zwemvaardigheden. Ons gestructureerde programma legt de basis voor een levenslange liefde voor zwemmen en waarbij elk kind, op zijn/haar eigen tempo, een solide basis voor waterveiligheid kan leggen.

5

Kleine lesgroepen: Bij De Winter Sport geloven we in de kracht van kleine lesgroepen. Door bewust te kiezen voor kleine groepen, creëren we een omgeving waarin interactie tussen instructeurs en kinderen optimaal is. Dit stelt ons in staat om individuele begeleiding en feedback te bieden, waardoor elk kind de kans krijgt om zijn of haar volledige potentieel te bereiken. Geen verloren sneeuwvlokken in grote groepen, maar een persoonlijke benadering die ervoor zorgt dat elk kind straalt en groeit in zijn of haar zwemvaardigheden.

6

Individuele doorstroom: Het unieke voordeel van de individuele doorstroom bij zwemlessen van Zwemschool De Winter Sport is dat het kind de volledige aandacht krijgt en op maat gemaakte begeleiding ontvangt. Hierdoor kan het kind in zijn eigen tempo groeien, barrières overwinnen en zelfverzekerd de volgende stappen zetten op weg naar zwemvaardigheid.

7

Flexibiliteit in zwemles: Bij De Winter Sport begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is voor ouders en leerlingen. Daarom bieden we flexibele lesuren aan, zodat iedereen de zwemlessen kan plannen op een tijdstip dat het beste uitkomt. We waarderen de drukke schema’s en onverwachte gebeurtenissen in het leven, daarom hanteren we een credit-systeem. Als u onverhoopt een les moet annuleren, ontvangt u een credit dat u op een ander moment kunt inzetten om de les in te halen. Dit geldt ook voor het afzwemmen, waarbij u zelf het afzwemmoment kunt bepalen. Zo zorgen we ervoor dat u nooit les credits verliest en flexibiliteit behoudt in uw zwemtraject.

8

Focus op waterveiligheid: Bij De Winter Sport is waterveiligheid meer dan alleen het aanleren van zwemvaardigheden. We leggen de nadruk op het ontwikkelen van de juiste zwemvaardigheden, zodat kinderen en volwassenen zichzelf kunnen redden in noodsituaties. We werken samen met de NSWZ en andere partijen om de zwemveiligheid te verhogen door middel van verschillende projecten. Onze focus ligt op het motiveren en stimuleren van onze leerlingen, zodat ze niet alleen met vertrouwen kunnen genieten van het water, maar ook de nodige vaardigheden hebben om zichzelf en anderen in veiligheid te brengen. Waterveiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en is een essentieel aspect van ons zwemlesprogramma.

9

Wekelijks afzwemmogelijkheid: Het wekelijks afzwemmen bij Zwemschool De Winter Sport biedt kinderen de kans om regelmatig hun vorderingen te tonen en zelfvertrouwen op te bouwen, terwijl ze gestaag werken aan het behalen van hun zwemdiploma.

10

Positieve reputatie: De Winter Sport heeft een positieve reputatie opgebouwd door de vele positieve recensies en aanbevelingen van tevreden ouders en kinderen die met succes hebben leren zwemmen bij onze zwemschool. Al 17 jaar bieden wij hoog kwalitatieve zwemlessen aan in de regio, waardoor we jaarlijks duizenden kinderen de mogelijkheid bieden om aan hun zwemveiligheid te werken. Onze positieve reputatie is het resultaat van ons voortdurende streven naar excellentie en de positieve impact die we hebben op het leven van onze leerlingen.