Inschrijven

Inschrijven zwemles bij De Winter Sport

Wilt u uw kind inschrijven voor zwemles bij De Winter Sport? Klik op de button hieronder en schrijf u kind in. Er wordt daarna telefonisch contact met u opgenomen en kan de eerste zwemles worden ingepland. Tijdens de eerste les zal er worden gekeken of uw kind er al klaar voor is. Is uw kind er klaar voor dan hoeft u verder niets te doen.

* Heeft uw kind ergens anders al les gehad? Geen probleem. In het inschrijfformulier kunt u dit aangeven wij zullen aan de hand van de gegevens kijken in welke fase uw kind zal starten.

Actie!

Als je jouw kind nu inschrijft voor de zwemlessen bij De Winter Sport, betaal je geen inschrijfkosten (t.w.v. €40)!

Proefabonnement 25,-

Kom zwemmen, dansen of sporten bij De Winter Sport. Met ons proefabonnement kan je binnen één maand 4x sporten, zwemmen en dansen wanneer je maar wilt voor maar 25,-. Ontdek alle faciliteiten van De Winter Sport en ervaar of dit iets voor jouw is!

Inschrijven abonnement bij De Winter Sport

Kom zwemmen, dansen of sporten bij De Winter Sport.  Met onze onbeperkt abonnementsvorm kun je sporten, zwemmen en dansen wanneer je maar wilt. Al vanaf €52 per maand. Of kies de abonnementsvorm voor 1x in de week sporten, zwemmen of dansen voor maar €35 euro in de maand!