Werken bij

Sportinstituut De Winter Sport is een jong en dynamische organisatie waar de medewerker en de klant centraal staan. Wij geven in kleine groepen zwem- en danslessen met aandacht voor het individu zonder gebruik te maken van wachtlijsten.

Vacature:

Administratief medewerker

Sportinstituut De Winter Sport geeft 7 dagen per week aan in totaal 1.000 leden particuliere – en groepszwemlessen. Wij zijn een snel groeiende organisatie, de ontwikkelingen staan nooit stil.

Alle leden komen op 1 plek bij ons pand binnen. Wat we de leden willen laten ervaren is een persoonlijk en warm welkom, administratieve werkzaamheden uitvoerteen vast aanspreekpunt voor vragen/oplossingen. Iemand die zorgt voor de registratie en de betaling van de lessen.

Lees meer

Vacature:

Zwemdocent/ Sportdocent

Sportinstituut De Winter Sport geeft 7 dagen per week particuliere- en groepszwemlessen. Als vakkundig zwemdocent weet je leerlingen te prikkelen, uit te dagen en te enthousiasmeren. Naast het lesgeven zorg je voor de hygiëne binnen de zwemaccommodatie.

Lees meer

Vacature:

Allround Dansdocent

Sportinstituut De Winter Sport is er voor ieder kind dat wil dansen. Onze Dansschool Dance Dance Dance biedt lessen van kleuter tot jong volwassenen, van beginner tot gevorderde, moderne dansen of hiphop. Ook als je alleen een sportieve dans work-out wilt dan kun je bij ons terecht.

Door te dansen leren kinderen de expressieve mogelijkheden van hun lichaam kennen en ervaren ze plezier op ieder niveau. Het creatieve leerproces en het dansplezier staan centraal. Het aanbod bij Dance Dance Dance bestaat het aanbod onder andere uit lessen Peuter-, Kleuterdansen. Voor kinderen vanaf 5 jaar zijn er verschillende dansstijlen. Je vangt in de eerste plaats de uitval van onze docent op, we bieden de mogelijkheid om de dansschool uit te breiden met je eigen lessen.

Lees meer

Vacature:

Assistent Zwemdocent

Zwemschool De Winter Sport geeft 7 dagen per week (zwem- en groepszwemlessen. Als assistent zwemdocent weet je leerlingen te prikkelen, uit te dagen en enthousiast te maken. Naast het lesgeven zorg je voor de hygiëne binnen de zwemaccommodatie.

Lees meer