fbpx

Nieuw bij De Winter Sport: Aqua Pilates.

Ontdek de vernieuwende Aqua Pilates bij De Winter Sport! Deze unieke vorm van lichaamstraining combineert de rustgevende eigenschappen van water met de kracht van Pilates. Aqua Pilates is een low-impact activiteit die zowel geest als lichaam ten goede komt, ideaal voor wie op zoek is naar een balans tussen ontspanning en uitdagende training.

Belangrijkste Voordelen:

Geestelijke Ontspanning en Energie: De combinatie van water en Pilates helpt om stress te verminderen en verhoogt de energieniveaus.
Principes van Aqua Pilates: Concentreer je op bewegingsbeheersing, effici├źnte ademhaling, en versterk je kernspieren met oefeningen die lenigheid en spierontwikkeling bevorderen.
Minimale Gewrichtsbelasting: Door de ondersteuning van water, is de belasting op de gewrichten aanzienlijk minder dan bij traditionele Pilates.

Wie Kan Deelnemen?

Aqua Pilates is geschikt voor iedereen die zijn mobiliteit en flexibiliteit wil verbeteren, ongeacht leeftijd of fitnessniveau.

Speciale Kenmerken van Aqua Pilates bij De Winter Sport:

Temperatuur gereguleerd Water: Geniet van oefeningen in water met een constante temperatuur van 34.4 ┬║ C, ideaal voor ontspannen en gecontroleerde bewegingen.
Krachtcentrum Training: Leer je innerlijke krachtcentrum, gelegen 5 cm onder de navel, te gebruiken. Dit helpt bij het beschermen van je lumbale wervelkolom en ondersteunt organen, terwijl je de spieren van je buik, heupen en billen traint.
Risicovrije Training: De focus ligt op het centreren van bewegingen, waardoor je kunt rekken en strekken zonder het risico op blessures.

Sluit je nu aan bij onze Aqua Pilates lessen en ervaar de unieke combinatie van water en Pilates, alleen bij De Winter Sport!