fbpx

Zwemschool De Winter Sport is ruim 15.5 jaar gespecialiseerd in het faciliteren van zwemlessen in de regio en geeft sinds 2018 les vanuit een eigen locatie Zwembad ’T Gooische Bad.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen plezier hebben en zich veilig voelen. Zodat ze zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Met onze enthousiaste docenten leren zij zwemmen via ons eigen ISO gecertificeerd lessysteem. Dit door ons ontwikkelde systeem legt de nadruk op de ligging en techniek waar direct bij de start al mee begonnen wordt.

Zwemles DEF Zwemles. Met plezier door met zwemmen.

Bij zwemschool De Winter Sport in Hilversum is leren zwemmen veilig, persoonlijk en leuk. Onze enthousiaste zweminstructeurs staan, net als bij ABC, niet op de kant, maar geven les in het water voor het beste contact met uw kind. Door het geven van zwemles in kleine groepen is er veel ruimte voor individuele aandacht. Zo leert uw kind makkelijker, sneller en technisch beter zwemmen. Bij zwemschool De Winter Sport gaat uw kind met plezier naar zwemles.

De DEF diploma’s zijn een plezierig vervolg op het ABC diploma en bevatten onder andere technieken uit de volgende aqua sporten: wedstrijdzwemmen, waterpolo, nostalgische slagen en reddingszwemmen. Met de basis van het ABC diploma kan ieder kind makkelijk instromen en met plezier de nieuwe technieken leren zoals u van ons gewend bent.

Eenvoudig lessen afmelden en inhalen

Voor ouders bieden we veel service en gemak. U kunt eenvoudig zelf lessen afzeggen, verplaatsen en weer inplannen via onze app. Indien, dit 24 uur van te voren wordt gedaan, gaat er niets van het lesgeld verloren. Natuurlijk kunt u ons altijd bellen voor meer informatie of loop een keer binnen. We geven u graag persoonlijk advies.

Inschrijven

Bij De Winter Sport schrijft u, uw kind direct in voor zwemles. Hierbij kiest u een dag en tijd voor de eerste les. Bovendien, rekent u met IDEAL de inschrijfkosten (€ 35,-) en de eerste 4 lessen (€ 99,-) af. Mocht na de eerste les blijken dat uw kind toch niet verder wilt gaan met D-E-F dan worden de overige kosten met u verrekend. Bij het inschrijfformulier kiest u een abonnement type voor een- of tweemaal per week zwemles.

Hoe is het DEF diploma verdeeld?

Licht Blauw- Diploma D
Licht Groen – Diploma E
Licht Geel – Diploma F