Nieuws

Nieuws van De Winter Sport

image
Body Fit nieuwe groep start 8 januari
Maandag 8 januari 2018 start een nieuwe groep Body Fit in onze Dans & Sport Studio. Start het nieuwe jaar goed, schrijf je snel online in en doe mee!

Lees verder

image
Openingstijden zwemschool feestdagen
Nog twee weken en dan begint de kerstvakantie. De zwemlessen gaan zoveel mogelijk gewoon door maar tijdens de feestdagen zijn er aangepaste openingstijden.

Lees verder

image
Zwemschool De Winter Sport verhuist naar een eigen zwembad
Vanaf begin 2018 gaan de zwemlessen plaatsvinden in het zwembad Kerkelanden. Naast zwemlessen gaat zwemschool De Winter Sport aqua activiteiten aanbieden.

Lees verder

image
Eenvoudig push- of privé les aanvragen via de App
Nieuw in onze app is het handige formulier om een push- of privéles aan te vragen.

Lees verder

image
De Winter Sport op Hilversum Actief
Op Hilversum Actief staat centraal op het Marktterein het podium van Dans & Sport Studio De Winter Sport. Onze studio verzorgt dansoptredens, demonstraties van dans- en sportlessen en we organiseren leuke workshops voor kinderen en volwassenen.

Lees verder

image
Nieuwe groepen Peuter & Kleuter Dans
Vanaf vrijdag 25 augustus starten nieuwe peuter & kleuter danslessen. In deze lessen komen de kleintjes spelenderwijs in aanraking met bewegen op muziek.

Lees verder

image
Open lesweek bij Dans & Sport Studio De Winter Sport
De zomervakantie loopt op een eind, iedereen gaat weer langzaam aan naar school of aan het werk. Dit is de periode om een sport of activiteit te kiezen. Neem tijdens de open lesweek een kijkje bij onze leuke danslessen en doe lekker me, iedereen van jong tot oud is welkom!

Lees verder

image
Summerschool met coole danslessen
In de zomervakantie toveren we onze dansschool om in een echte summerschool. Tijdens de leuke en gevarieerde zomerse danslessen werken we toe naar een spectaculaire einddans! In de eerste week van de zomervakantie is het thema Clipdance/Streetdance!

Lees verder

image
Voordelige zwemlessen deze zomer!
Koop 5 extra zwemlessen voor de prijs van 4. De extra zwemlessen kun je via de app eenvoudig inplannen.

Lees verder

image
In de maand juni leuke rugtas cadeau
De hele maand juni geven we een leuke rugtas cadeau als je je kind aanmeldt voor de zwemlessen, super handig met het oog op het nieuwe schooljaar!

Lees verder

image
Vakantiecursus Snorkelen 2017 start 4 juni!
Nieuwsgierig naar de onderwater wereld? De mooiste vissen spotten en schelpen vinden deze zomervakantie? Volg de vakantiecursus snorkelen bij De Winter Sport en haal het gecertificeerde basis snorkel diploma!

Lees verder

image
Dansen in de meivakantie
Zoek je een plek waar je kinderen hun energie kwijt kunnen met dit koude weer? Kom deze meivakantie samen met vriendjes en vriendinnetjes dansen bij Dansschool De Winter Sport.

Lees verder

image
Shiva de Winter opent samen met familie Bastiaanse Bazs!
Shiva de Winter opent in samenwerking met de familie Bastiaanse Bazs. Vanaf 5 april zijn jullie van harte welkom bij Bazs op de Havenstraat 11 in Hilversum!

Lees verder

image
Op 5 februari 2017 start de basiscursus snorkelen!
Tijdens de leuke en leerzame snorkelcursus krijg je verschillende oefeningen om op een speelse manier de basisvaardigheden van het snorkelen te leren.

Lees verder

image
Nieuw in Hilversum: de eerste Zwemles Winkel van Nederland
Naast informatie over zwemlessen voor kinderen heeft De Zwemles Winkel een uitgebreid assortiment zwemkleding en accessoires.

Lees verder

image
De Winter Sport ISO 9001 gecertificeerd
Zwemschool De Winter Sport uit Hilversum is per 1 januari 2017 de eerste officiële ISO 9001 gecertificeerde zwemschool in Nederland.

Lees verder

Volg ons op Social Media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Nieuwsbrief

Volg ons

Contact

035 - 77 25 717
06 - 508 31 558
info@dewintersport.nl

ISO

iso