fbpx

Bij Zwemschool De Winter Sport in Hilversum staat kwaliteit voorop. Gespecialiseerd in het geven van zwemlessen voor alle leeftijden, biedt De Winter Sport lessen aan die zich onderscheiden door individuele aandacht en de inzet van gemotiveerde en gespecialiseerde docenten.

Ouder- en kind zwemmen bij De Winter Sport is meer dan alleen zwemmen. Het bevordert de band tussen ouder en kind. Samen in het water zorgt voor een ontspannen sfeer en bouwt aan een sterke vertrouwensband. Dit unieke moment is niet enkel plezierig, maar heeft ook een positieve invloed op de ontwikkeling van het kind, vooral in ons verwarmd water van 34.4 graden. Het warme water zorgt voor een lagere weerstand dan lucht, waardoor kinderen makkelijker kunnen bewegen en hun motoriek versneld ontwikkelt.

Gedurende de lessen wordt er ook veel aandacht besteed aan ademhalingstechnieken. Dit draagt bij aan de veiligheid en zelfvertrouwen van je kind in het water. Deze sessies vinden plaats in ons Instructiebad onder begeleiding van een ervaren zweminstructeur.

 

Wil je de voordelen van ons Ouder- en kind zwemmen ervaren? Reserveer dan via het schema onderaan onze website. Je kunt je inschrijven voor een eenmalige les, betaalbaar via iDeal, of kiezen voor een strippenkaart voor 6 of 12 lessen die makkelijk online in te plannen zijn.

De mogelijkheden:

- Proefabonnement voor 4 lessen eenmalig €35,-

– Losse les (via de site & IDEAL)  = € 10 per keer

- Strippenkaart voor 6 lessen = € 55,-

- Strippenkaart voor 12 lessen = € 110,-

– 1 × per week = € 35,- per maand*

– Onbeperkt aantal lessen per week = € 80,- per maand*

Kom langs bij Zwembad ‘T Gooische Bad en ontdek het zelf! Let op: tijdens schoolvakanties hebben we een aangepast rooster. Bekijk onze openingstijden voor meer informatie.