fbpx

De Winter Sport

De Winter Sport is ruim 16 jaar (februari 2007) gespecialiseerd in het faciliteren van hoogwaardige zwemlessen met veel individuele aandacht voor het kind.

Eerst vanuit verschillende huur locaties in de regio. Sinds 2018 bieden wij zwemlessen en sportlessen aan vanuit ons eigen zwembad. Zwembad ’T Gooische Bad in Hilversum is een doelgroepenbad (17,5m × 7,5m) met een constante watertemperatuur van 34,5 graden.

De Winter Sport is opgericht door Shiva de Winter. Al sinds zijn 12e jaar begon hij bij een vereniging met het geven van zwemlessen. Na 11 jaar en het behalen van verschillende papieren begon het avontuur van een eigen zwemschool. Dit succes concept verplaatste zich in de jaren over Hilversum, Baarn, Huis ter Heide, Zeist en Apeldoorn. Uiteindelijk is alles gecentreerd op een eigen locatie aan de Franciscusweg 229 in Hilversum.

 

De afgelopen jaren heeft De Winter met het opzetten van een landelijke zwemveiligheid stichting (De Nederlandste Stichting Water- & Zwemveiligheid) de zwemlessen en de belangen duidelijk op de kaart gezet. De NSWZ is naast een adviserende en belanghebbende stichting ook de aanbieder van de Zwemdiploma’s. Landelijk zijn er 9 verschillende (diploma) aanbieders.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen plezier hebben en zich veilig voelen. Zodat ze zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Met onze enthousiaste docenten leren zij zwemmen via ons eigen ISO gecertificeerd lessysteem. Dit door ons ontwikkelde systeem legt de nadruk op de ligging en techniek waar direct bij de start al mee begonnen wordt.

Bij Zwemschool De Winter Sport kan je kind starten met zwemles vanaf drie-en-een-half jaar of ouder. Door de kleine groepen leert jouw kind zwemmen met veel individuele aandacht. Met zeven dagen per week zwemles, wekelijks afzwemmoment en géén wachtlijsten zijn wij de specialist op het gebied van hoogwaardige zwemlessen in ’T Gooi en ver daarbuiten. Met ons unieke lessysteem is instromen mogelijk op ieder niveau.