fbpx

Vanaf 1 januari 2024 treedt er een belangrijke nieuwe wetgeving in werking die het gebruik van plastic wegwerpartikelen op locatie verbiedt. Dit heeft directe gevolgen voor de faciliteiten en services bij De Winter Sport, waar wij proberen zoveel mogelijk in te zetten voor duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid.

Afschaffing van gratis plastic koffiebekers: In lijn met deze nieuwe wetgeving stoppen wij per 1 januari met het aanbieden van gratis koffiebekers in ons zwembad. Deze bekers bevatten plastic en zijn daarom niet langer toegestaan. Als alternatief bieden wij herbruikbare bekers aan voor € 1,50 per stuk, deze kunt u aanschaffen en daarna mee naar huis nemen, verkrijgbaar bij onze balie of in het zwembad. We moedigen bezoekers ook aan om hun eigen beker mee te nemen, waarmee u nog steeds kosteloos van onze koffie kunt genieten.

Verandering in het aanbod van overtrekschoenen: Een ander gevolg van deze nieuwe wetgeving is het verdwijnen van de gratis plastic blauwe overtrekschoenen. We zullen duurzame overtreksloffen introduceren als alternatief. Meer informatie over deze verandering zal begin december worden verstrekt. Bezoekers kunnen ook hun eigen slippers meebrengen, wat wij aanmoedigen om de hygiëne te waarborgen, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Belangrijk is dat overschoenen / slippers beneden al worden aangetrokken.

Bij De Winter Sport streven we ernaar om een schone, veilige en milieuvriendelijke omgeving te bieden. Wij hopen op uw begrip en medewerking bij deze veranderingen. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu, terwijl jullie kunnen blijven genieten van de faciliteiten en services die wij bieden.

Categories: Artikelen