fbpx

Belangrijk Bericht voor Alle Ouders en deelnemers van De Winter Sport

De kerstvakantie nadert snel, een periode waarin iedereen, zowel ouders / verzorgers evenals het personeel, het druk hebben met feestelijke activiteiten en welverdiende rust. Wij bij De Winter Sport begrijpen dit volledig en willen onze waardering uitspreken voor zowel de betrokken ouders / verzorgers als ons toegewijde personeel.

Daarom hebben wij besloten om in lijn met de vakantieplannen van velen en het belang van rust, De Winter Sport tijdelijk te sluiten tijdens de kerstvakantie. Deze beslissing is genomen met volledige ondersteuning van ons personeel, velen van hen hebben vakantieplannen of willen deze periode graag doorbrengen met hun dierbaren.

De sluiting zal plaatsvinden van zaterdag 23 december tot en met donderdag 4 januari. Wij hervatten onze activiteiten en zwemlessen op vrijdag 5 januari. Het is belangrijk voor ons om te benadrukken dat de gesloten dagen niet in rekening worden gebracht bij de abonnementskosten. Dit betekent dat er geen zorgen hoeven te zijn over een opeenstapeling van inhaallessen.

Wij hopen dat deze maatregel bijdraagt aan een stressvrije en plezierige vakantieperiode voor iedereen. Het is onze prioriteit om een balans te vinden tussen de continuïteit van onze diensten en het welzijn van onze klanten en onze medewerkers.

Wij willen deze gelegenheid ook gebruiken om iedereen alvast hele fijne feestdagen te wensen. Geniet van deze speciale tijd met familie en vrienden, wij kijken ernaar uit iedereen weer te verwelkomen in het nieuwe jaar met hernieuwde energie en enthousiasme.

Met vriendelijke groeten,

Het Team van De Winter Sport

Categories: Artikelen