fbpx

Ben jij jong, energiek en vind je het leuk om met kinderen te werken? Wil je jouw liefde voor zwemmen delen en kinderen leren hoe ze kunnen genieten in het water? Dan is de vacature als Zwemles assistent bij De Winter Sport iets voor jou!

De Winter Sport is op zoek naar een:

Assistent Zwemdocent (parttime), tussen 5 en 25 uur per week

Sportinstituut De Winter Sport is een frisse en dynamische organisatie waar de werknemers en klanten onze prioriteit zijn. Wij bieden zwemlessen in kleine groepen, waarbij we zorgen voor persoonlijke aandacht voor ieder kind en zonder wachtlijsten.

Wat ga jij doen?

Als Zwemles assistent speel je een cruciale rol in het enthousiasmeren en stimuleren van de leerlingen. Je helpt bij het geven van individuele en groepszwemlessen en draagt bij aan het behoud van hygiëne binnen onze zwemfaciliteit. Jij krijgt interne en externe training en begeleiding om jou zo goed mogelijk te laten groeien in het vak. Daarnaast ben jij bent een waardevolle toevoeging aan ons team!

Jouw profiel:

Ervaring is een pré, maar geen must Goede communicatieve vaardigheden Je bent enthousiast, flexibel, leergierig en representatief Je gaat graag om met kinderen en weet hoe je ze kunt uitdagen en motiveren Je bent in staat om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen Je woont in Hilversum of directe omgeving

Wij bieden:

Lesgeven in kleine groepen, waarbij ruimte is voor individuele aandacht Een dienstverband van 7 maanden, met de mogelijkheid op een vast contract Een kans om ervaring op te doen in het lesgeven en kinderen iets te leren waar zij de rest van hun leven profijt van hebben.

Werklocatie:

Zwembad ’T Gooische Bad, Franciscusweg 229 in Hilversum Jouw salaris is afhankelijk van leeftijd en eventuele ervaring, boven het minimumloon, inclusief reiskostenvergoeding en opbouw van vakantiedagen 8,85% vakantiegeld dat maandelijks wordt uitbetaald

Speciaal voor het personeel hebben wij maandelijks een gezellige BBQ om elkaar beter te leren kennen en niet alleen maar met werk bezig te zijn. Ideaal als je net nieuw bent, je kent het hele team meteen.

Werktijden in overleg, met minimaal één vaste dag per week. De werkzaamheden vinden plaats van maandag t/m zondag. Na de zomer is er voldoende mogelijkheid de (bij) baan te combineren met je studie. Interesse?

Stuur een mail met je CV + foto en een korte motivatie naar: werken@dewintersport.nl met als onderwerp “Zwemles assistent”.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Eric van Beek, via 06 51 13 14 42. Meer informatie over De Winter Sport vind je op onze website www.dewintersport.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Categories: Vacatures